Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

måndag 12 mars 2012

Tv-serie-tips: Rookie Blue




Vem kunde tro att jag skulle tycka att en australiensisk polisserie skulle vara bra? Inte jag i alla fall. Men tji fick jag, för visst är den det! Rookie Blue handlar om om ett gäng "rookies" (nya poliser) och allt vad deras jobb innebär. Huvudrollen spelas av Missy Peregrym (snyggare tjej får man leta efter) som bl.a. spelade i den härliga high school-serien Life As We Know It (som oförklarligt nog bara fick en ynka säsong) och den ganska charmiga gymnastikfilmen Stick It. Och visst är det Ephram från Everwood som sitter där längst till höger. På riktigt heter han Gregory Smith.

Det är kidnappningar och skjutningar och under cover-arbete och annat polisaktigt dramatiskt, inget tråkigt trafikpolisabete här inte (eller om det är det så leder det till något riktigt dramatiskt och farligt). Såklart handlar det också om kärlek och relationer i allmänhet.

Än så länge har det kommit två säsonger, men den tredje ska komma någon gång i år. Jag hoppas på att det dyker upp några nya rookies, det skulle liva upp. I vilket fall - helt klart sevärd!

1 kommentar:

  1. Hm har sett delar av några avsnitt men fastnade aldrig riktigt...
    men vänta lite " life as we know it" känner igen!!!! Men måste nog googla haha
    / Karin

    SvaraRadera