Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

lördag 5 maj 2012

Tv-serie-nytt

  • Sista avsnittet av One Tree Hill har nu har sänts. Efter nio säsonger. Jag blev chockad, var helt förberedd på att det skulle bli en serie som aldrig tog slut. Det känns tomt.

  • Game of Thrones har börjat sin andra säsong för er som har missat det. Har sett fram till fjärde avsnittet, och är rädd att det börjar spåra ur. Herregud - slutet på just fjärde avsnittet liksom (ska inte spoila nåt för er som inte sett). Och blir lite trött på alla omotiverade naken- och sexscener som serien är fullproppad med. Men jag håller tummarna för att det bara är en tillfällig svacka och att det snart återgår till första säsongens kvalitet.

  • The Vampire Diaries: Men kom igen då Elena, välj Damon nån gång då för guds skull!

  • Supernatural ska visst få en åttonde säsong. Undrar som vanligt hur de ska kunna toppa senaste säsongens sätt att rädda världen, men de har säkert nån genialisk idé. Är ju några avsnitt kvar på sjunde säsongen dessutom, förhoppningsvis binds det ihop på nåt snyggt sätt.

  • Sista avsnittet av första säsongen av New Girl har kommit. Jobbig cliffhanger, inte vad jag hade förväntat mig. Skynda skynda med nästa säsong!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar