Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

tisdag 13 december 2011

Filmtips: Love and other drugs


Okej, börjar med att be om ursäkt för dåligt bloggande. Sorry.

Så. Tillbaka till filmtipsandet. Idag tänkte jag tipsa om en trevligt liten rulle som heter Love and Other Drugs. Den handlar om Jamie som arbetar som säljare på ett läkemedelsföretag och utspelar sig på 90-talet. Jamie kan charma sig in hos de flesta, vilken är till hans fördel både privat och i arbetet. En dag träffar han den frisinnade Maggie som lider av Parkinsons och attraktion uppstår.

Jag älskade den här filmen och det gjorde även min kille. Det säger rätt mycket, för han är inget stort fan av romantiska filmer. Men Love and Other Drugs är smart, rolig och well, sexig. Hehe. Jag skulle inte rekommendera den till en filmkväll med päronen eller någon som man inte är helt bekväm med, för då kan det bli lite pinsamt. Så välj ditt filmsällskap noga. Sen kan du njuta av en riktigt bra romantisk komedi med övertygande skådespelarinsatser från både Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar