Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

torsdag 24 januari 2013

Tv-serie-nytt

Det är den här tiden på året det är bäst att vara tv-serienörd. Ständiga säsongspremiärer och -fortsättningar. Eller, om man ska se det negativt, den sämsta tiden. Man hinner ju inte med mycket annat än serietittande...

  • Hart of Dixie pågår igen. Yessss, säger jag bara. Fast vart ska de ta vägen härifrån, undrar jag?

  • Suburgatory. Fortsatt knäppt och roligt. Tycker verkligen om Tessa, skulle vilja vara kompis med henne på riktigt.

  • Första säsongen av Bunheads har fortsatt efter uppehållet. Tyvärr måste jag säga att det känns som att det är nåt som fattas. Vill ha mer Michelle och kärlekshistorier. Avsnitten blir lätt lite spretiga. Men visst är det kul fortfarande. Kommer förresten allt fler skådisar från Gilmore Girls, härliga Paris har exempelvis dykt upp.

  • Andra säsongen av Suits har kommit igång igen. Kan nog bli bra det här.

  • The Vampire Diaries. Hjälp vad folk dör hela tiden! Tycker de kan ta kål på Klaus snart. Men serien slutar i alla fall aldrig att komma med nya överraskande vändningar, det ska den ha kredd för.

  • New Girl har också kommit igång igen. Underbara, roliga New Girl. Inga besvikelser där inte, Schmidt och resten av gänget kan man lita på. Lite besviken dock på att de verkar ha gett upp Nick och Jess-spåret helt.

Och det vara bara några stycken...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar