Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

fredag 13 juli 2012

Nytt: American Pie: Reunion



Vi som har sett de andra American Pie-filmerna vet ju vad det handlar om. Skillnaden från de tidigare filmerna är att i American Pie: Reunion har karaktärerna blivit äldre, och har andra sorters problem. Ja, förutom Stifler då...

Det är de ursprungliga karaktärerna (från de tre första filmerna) som återförenas i den här filmen. Fokus ligger dock bara på de manliga huvudpersonerna (främst Jim som spelas av Jason Biggs), de kvinnliga förekommer mest i utkanten och blir väldigt opersonliga och ointressanta. Undantaget får väl vara Michelle (Alyson Hannigan) som som vanligt är coolast.

American Pie: Reunion leverarer vad man kan kräva av en American Pie-film. Den är sjukt sexfixerad och innehåller mååååånga låga skämt i bl.a. kiss-och-bajs-kategorin. Trots detta så slutar den på plus: den har hjärta och väldigt många roliga scener. Skrattade högt många gånger. Visst är det förutsägbart, men när filmen var slut hade jag ett leende på läpparna. Det räcker långt tycker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar