Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

måndag 16 juli 2012

Filmdiss: The Nines



Jag kan ju börja så här: Se inte The Nines. En mer frustrerande film får man leta efter. Detta beror mycket på att den absolut inte är dålig från början till slut, istället har den flera ganska roliga och spänannde delar.

Ryan Reynolds spelar huvudrollen. Det börjar ganska intressant med att med att han i förtvivlan råkar bränna ner sitt eget hus och tar sedan massa droger med en främling han möter på gatan. Detta leder till att han hamnar i husarrest. Där börjar konstiga saker hända. Det blir lite skräckiskänsla emellanåt och mysterierna hopar sig.

Det som gör den här filmen sjukt dålig är slutet. Fram tills dess är det både bra och dåligt, men rätt underhållande att försöka komma på lösningen på mysteriet. Men så kommer slutet. Suck. Vadå antiklimax liksom, när man suttit och gissat filmen igenom och så blir det inte bättre än så? Vilken som helst av mina egna teorier hade höjt filmens braighet med massa snäpp.

Så om du inte vill bli sjukt irriterad - undvik The Nines!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar