Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

söndag 9 december 2012

Trailer: Star Trek Into Darkness

Tänkte kika in och tipsa om en trailer som kom ut i slutet av veckan - Star Trek Into Darkness. Det här är alltså den efterlängtade uppföljaren till Stark Trek-filmen som kom 2009 med Chris Pine, Zachary Quinto och Zoe Saldana (och bästa Simon Pegg som Scotty). I den här lilla teaser-trailern får vi första lilla glimten av den mest hypade detaljen kring den här filmen - Benedict Cumberbatch (Sherlock, War Horse) som the bad guy! ÅH jag ryyyyyser av hans fantastiska röst, tror han kommer bli en riktigt bra elaking! Tyvärr måste vi vänta ända till maj, men om vi ska vara klyschiga - den som väntar på något gott..




ps. Alltså, titeln? Är det inte konstigt att allt är skrivit i ett svep, utan någon avskiljare? Varför inte Star Trek: Into Darkness? Mysko. 

ps2. ÄLSKAR att det enligt våran statistik kommit in hela 4 pers här genom att söka efter "The Hollow Crown"! INTALAR mig att det är Tom Hiddleston-fans som då hittat hit?! Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar