Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

måndag 3 december 2012

Kommer snart: The Host



Är nyfiken på den här filmen som bygger på boken med samma namn av Stephenie Meyer (som skrivit Twilight-böckerna, ifall ni har nada koll). Har läst boken och tycker den är riktigt bra, så förhoppningsvis lyckas de med filmen också. Tycker trailern ser lovande ut.

The Host handlar om en framtida värld där en typ av aliens har invaderat jorden genom att sättas in i människors kroppar och ta över dem. Vi får följa en alien, Wanda, som får plats i Melanies kropp. Istället för att ta över börjar hon och Melanie bygga en slags vänskap. Det är en historia om vänskap och kärlek med sci-fi-element.

Det är massa saker från boken jag undrar hur de har löst i filmen. Hur skiljer de exempelvis på Wanda och Melanie, när de är i samma kropp? Hur kommer man som publik uppfatta det? Det är mycket som är flummigt, men jag håller tummarna för att det funkar.

Huvudrollen spelas av Saoirse Ronan. Utifrån det lilla jag sett av henne tidigare så är hon bra. För övrigt är nog Diane Kruger det kändaste namnet.

Enligt imdb har filmen premiär i slutet av mars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar