Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

torsdag 11 oktober 2012

Tv-serie-tips: Grey's Anatomy



Jaa, jag får väl ta och tipsa om denna oändliga sjukhussåpaserie, om det nu finns nån som missat den. Nu när nionde (!) säsongen har börjat och allt.

Grey´s Anatomy handlar om ett sjukhus och dess personal. Huvudpersonerna börjar i första säsongen som AT-läkare och stiger i graderna under säsongernas gång. Första säsongen tycker jag på riktigt är bra. Då var det lagom mycket charmig humor, romantik och väldans massa sorgliga öden. Tjöt i varannat avsnitt, ungefär. Framåt sisådär fjärde/femte säsingen (vem kan hålla isär dem? De är ju så många) började det dock dippa. Då hade halva originalbesättningen dött eller försvunnit ur serien av andra anledningar, och det kändes sjukt tjatigt med Meredith och Cristinas bindingsskräck (i betydelsen binda sig i en relation, inget annat). Men håll ut, tycker verkligen serien ryckte upp sig i typ sjunde/åttonde säsongen, och den är fortfarande ganska underhållande. Trots alla katastrofer som hela tiden händer på just deras sjukhus. Jag menar, hur mycket otur kan de ha?

Som sagt, var beredd på mycket väldigt (över)dramatiska händelser och att folk dör åt höger och vänster. Trots allt är det ändå charmigt och sjukt beroendeframkallande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar