Välkommen!

Det här är en opretentiös liten blogg som handlar om film och sådant som är relaterat till film. Mest recensioner och tips. Håll till godo!

torsdag 4 oktober 2012

Tv-serie-nytt

Ojojoj, det är den här tiden på året det är bäst att vara serienörd. En hel hög med säsongspremiärer, yum.

  • Downton Abbey har påbörjat sin tredje säsong, och det är lika mysigt som vanligt. Älskar Mary och Matthews gnabbande (hmm, kan man säga så?).

  • Åttonde säsongen av Supernatural har precis börjat. Första avsnittet var sådär. Känns som att det som hände i slutet av förra säsongen borde vara en lite större grej liksom... Samtidigt gulligt att Sam har gått och blivit kär i en hund.

  • Ett avsnitt av Hart of Dixie säsong två har kommit. Riktigt kul! Men för fasen Zoe, se till att bli ihop med Wade nån gång då...

  • New Girl har också börjat sin andra säsong. Schmidt är en av de roligaste seriekaraktärerna som finns, garvar högt i varje avsnitt. Men bli ihop nån gång då Nick och Jess!

  • Fjärde säsongen av Glee är påbörjad. De löste problemet med att Rachel och Kurt slutade skolan genom att fortsätta följa dem i New York parallellt med Glee-gruppen. Funkar bra tycker jag, Rachel har blivit lite intressant igen. Några nya medlemmar har tillkommit i Glee-gruppen, ingen som känns jätterolig än så länge tycker jag, men det kommer förhoppningsvis. Bäst är Kate Hudson som spelar Rachels bitchiga danslärare.

  • Revenge har också börjat sin andra säsong. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det första avsnittet, vi får se hur det fortsätter. Antingen blir det sjukt tjatigt eller så lyckas det med de nya mysterierna, den som lever (och ser avsnitten) får se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar